Pizza

de ana in Pizza, 26 Iun 2010 | 2400 vizualizari

 

Am descoperit o noua metoda de pregatire a blatului ,am fost sceptica la inceput dar curioasa din fire am zis totusi sa incerc.Blatul iese ca cel de la pizzerie .

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 200 ml ulei
  • Sos
  • 300 gr rosii in sos
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • Toping
  • 200 gr muschiulet tiganesc
  • 100 ciuperci
  • 50 gr masline
  • 300 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blatul:Drojdia o dizolvam in putina apa calduta apoi amestecam restul de ingrediente ,framantam pana optinem o coca fina si o lasam la dospit 30 de minute.Coca dospita o punem intr-o folie alimentara unsa cu ulei si o tinem la congelator cel putin 4 ore.O scoate cu 2 ore inainte de coacere .Formam discuri cu grosimea de 0,5 cm .


Sosul:pasam sau bleduim toate ingredientele, fara fierbere.


Topingul:Feliem ciupercile si le calim in putin ulei .Masilinele le taiem rondele ,portionam muchiuletul si dam pe razatoare cascavalul.


Asamblare :Pe blat intindem 4-5 linguri de sos asezam topingul apoi presaram un strat generos de cascaval .O coacem la foc mediu pe randul de sus al cuptorului .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ana 1

27.06.2010, 07:47

Nadina vrea vineva sa-i refaca vre-un set ceva .Multumesc frumosNumai o frustrata poate face asta ,fara sa-si motiveze fapta!

Rocsi 1

27.06.2010, 11:15

multumesc ana draga...pai sa stii ca sunt hoti pe aici de furculite dar lasa noi sa fin sanatoase sa putem gati in continuare

ana 1

27.06.2010, 11:24

Eu gatesc pentru familie si precierile lor conteaza cel mai mult pentru mine! Cat despre hotii de furculite, poate sunt frustrati... nu cred ca un Jamie Oliver ne-ar analiza noua retetele, sunt doar amatori sau poate nici nu stiu sa gateasca.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza