Pizza a la Ala

de ala_oancea in Pizza, 14 Mai 2009 | 8461 vizualizari

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 16:19

ala sa tii ca poftesc de ceva timp la o pizza...dar acu cred ca nu ma mai pot abtine....dau iama in oras...ca acasa nu mai fac...nu prea am chef azi de bucatarit

ala_oancea 1

14.05.2009, 16:45

Nici eu n-am mancat de mult. Dar cred ca o sa fie in meniul de weekend. Am primit request

Oana 1

14.05.2009, 17:27

Iamiii! de cand cu masina de paine, fac foarte des! imi pace mult cum iese aluatul si ne-am indragostit de pizza cu ton
Arata super si pizza ta!

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:03

Multumesc Oana ! Cred ca ar trebui sa mai incerc si eu alte toppinguri

ala_oancea 1

17.07.2009, 12:47

Lucyaneya, dizolvi drojdia in putina apa + zahar, apoi torni compozitia asta in mijlocul fainii, adaugi restul ingredientelor si restul de apa putin cate putin in timp ce framanti. Tava se unge cu putin ulei. Spor la treaba

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:20

Flavia, ma bucur ca iti place Blatul iese cat de subtire vrei tu Adica, din cantitatea asta de aluat eu fac 3 bucati pizza cu blat subtire.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza "Criss" - cu ciuperci si masline