Pizza "all my family"

de cccris in Pizza, 17 Feb 2010 | 1868 vizualizari

 

E o pizza pe gustul familiei mele, fara mezeluri pline de prostii, cu carnita proaspata si niste cirnati speciali de oaie.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:  
  • 1,5 lingura ulei
  • 2 lingurite sare
  • 320ml apa
  • 640gr faina
  • 5gr drojdie
  • Ingrediente topping:
  • un castronel suc de rosii
  • 2 lingurite de busuioc in ulei ( sos agnesi pesto verde )
  • 1 bucata maricica de mozzarela
  • 4 pulpe pui
  • 2 cirnati oaie picanti
  • o cutie ciuperci
  • jumatate de cutie porumb boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "all my family":

Se face aluatul la masina de paine sau manual, se lasa la crescut 30min si se intinde pe o foaie de copt cit tava mare de la cuptor. Marginile se ingroasa putin cu mina, sa arate ca o bordura, pentru a nu se scurge continutul.Se mai lasa la crecut 20 min.


Pulpele de pui le-am pus intr-o cratita cu capac si le-am lasat pina s-au facut, doar le-am mai intors de citeva ori. Am luat carnea de pe oase si am taiat-o bucatele. Cirnatii i-am fiert sa mai scap de grasime si i-am taiat feliute.


Am presarat busuioc pe blatul stropit cu putin ulei, am amestecat sucul de rosii cu busuiocul in ulei si am uns blatul cu el. Am rupt bucatele de mozzarela si le-am imprastiat prin tava. Am adaugat restul ingredientelor.


Am pus pizza in cuptorul incins la 200 grade pina s-a rumenit blatul. Am verificat din cind in cind sa nu se arda aluatul.

 

TIPS-URI

1

Eu am pus doar pe o parte cirnatii picanti sa poata minca si cel mic, intr-o parte mai putine ciuperci pentru cel mare, doar e pizza all my family

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "all my family"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

06.02.2011, 20:02

bun daca e fara prostiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza împăturită