Pizza Andromeda

de botcrina in Pizza, 29 Dec 2013 | 4002 vizualizari

 

Am fost zilele trecute la o pizza şi am comandat din lista de meniu Pizza Andromeda, mi-a plăcut foarte mult şi m-am gândit să încerc şi eu. Acea pizza conţinea mai puţine ingrediente(ciuperci, piept de pui, mozarela, boabe de porumb, ketceap), dar eu am ales să pun mai multe ingrediente, pentru un gust mai bogat.

 

INGREDIENTE

  • 1 cub de drojdie de 20 g
  • 1 linguriţă zahăr
  • 500 g făină
  • 200 ml lapte
  • 100 ml apă minerală
  • 100 ml ulei
  • 1 piept de pui
  • 100 g salam
  • 100 g porumb dulcedin conservă
  • 100 g măsline
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 calup brânză telemea de vacă
  • 1 calup caşcaval afumat
  • 1 castravete
  • 1 gogoşar
  • 500 g ketceap
  • 200 g muştar
  • sare, piper după gust
  • 3 ouă
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Andromeda:

Într-un bol punem drojdia, o linguriţă zahăr, o lingură făină şi lăsăm la crescut 15 minute.


După ce a înflorit drojdia, adăugăm laptele, apa minerală, făina, puţină sare şi frământăm.


Când este gata adăugăm 80 de g ulei călduţ şi mai frâmântăm puţin.Cu restul de ulei vom unge tăvile pentru pizza.


Lăsăm la crescut aproximativ 30 de minute.


Între timp pregătim ingredientele pentru pizza.


Tăiem cubuleţe pieptul de pui fiert înainte, apoi tăiem salamul felii, apoi tăiem cubuleţe castravetele şi gogoşarul, desfacem conserva de ciuperci şi porumbul dulce.


Întindem aluatul, după care îl aranjăm în tavă, deasupra întindem ketceap, muştar, apoi presărăm castravete, gogoşar, ciuperci, piept de pui, salam, boabe de porumb, măsline, sare, piper după gust, brânză şi caşcavalul afumat.


Deasupra din loc in loc punem ou bătut şi încă puţin ketceap.


Dăm la cuptorul încins la o temperatură de 170 de grade, aproximaiv 30 de minute.


Poftă bună!




 

TIPS-URI

1

se serveşte caldă

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Andromeda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Geanina87 1

29.12.2013, 18:27

botcrina 1

31.12.2013, 11:51

pity19 1

03.04.2014, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine