Pizza briosa

de Bucataras Medi in Pizza, 14 Oct 2013 | 1532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1,5 lingurita cu sare
  • 2 linguri ulei
  • Pentru umplutura
  • 100 g cascaval
  • o mana masline feliate
  • 6 felii bacon
  • 2 carnaciori semi-afumati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ou pentru uns briosele
  • faina pentru tapetat formele
  • ulei pentru uns formele
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza briosa:

Punem faina intr-un vas si o amestecam cu drojdia uscata ,zaharul si sarea. Adaugam uleiul si apa si framantam.


Acoperim aluatul si-l lasam la cald, la dospit circa o ora.


In timp ce aluatul este la dospit ne ocupam de umplutura:taiem baconul fasii subtiri,radem cascavalul.si taiem carnaciori. rondele subtiriAmestecam cascavalul ras cu maslinele,baconul,carnaciorii,uleiul de masline,oregano si sosul de rosii.


Dupa ce aluatul a crescut rupem din el bucati de circa 30 g .Aplatizam fiecare bucata de aluat in parte iar in mijloc punem o lingura sanatoasa cu umplutura."Confectionam" bilute si le asezam in hartiute de muffins iar apoi le asezam in forma de briose unsa cu ulei si tapetata cu faina.Batem bine oul si ungem cu el fiecare briosa in parte.Presaram cu cimbru si dam la cuptor ,preincalzit in prealabil,la 200 grade ,timp de circa 20 min.


Scoatem briosele pizza din forma,indepartam hartia si servim caldute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza briosa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

15.10.2013, 10:55

Rocsi 1

15.10.2013, 13:08

Cat de faina

mamaieelena 1

15.10.2013, 16:31

vin si eu la o briosa si un ceai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca,branza,rosii si masline verzi