Pizza Calzone

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 9238 vizualizari

 

Eu am evitat aceasta pizza zicand ca umplutura ramane cruda. Am facut-o si a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • aluat pizza
  • 70g bacon
  • 70g bacon crud uscat
  • 4 felii cascaval
  • 50g salam de casa picant
  • 1 rosie
  • 1.2 ceapa rosie
  • 50g masline verzi
  • 100g cascaval Delaco
  • 30ml pulpa rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Se ia o bucata de aluat si se intinde pe masa infainata cat mai subtire si cat de cat rotund.


Se unge cu pulpa de rosii si se presara oregano si piper pe toata suprafata lasand o margine de 2 cm de jur imprejur.


Se rade putin cascaval peste pulpa de rosii.


Pe jumatate din suprafata unsa se pune ceapa tocata, felii de bacon si cascaval, carnatul bucati, ardeiul taiat marunt, felii de rosii, felii de bacon crud uscat, cascavalul ras mare si maslinele. Ordinea este aleatorie.


Se suprapune aluatul neumplut peste jumatatea cu ingrediente si se lipesc bine marginile si chiar se ruleaza bine ca sa nu iasa ingredientele.


Se pune intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu apa si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.


Dupa 20 de minute se scoate si se unge cu pulpa de rosii deasupra.


Cand este rumenita frumos este gata.


Se lasa cateva minute sa se odihneasca si se serveste.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate lasa si numai unsa cu apa dar atunci operatia trebuie repetata de doua ori in tinpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

MotanLaOale 1

07.05.2014, 18:41

mihaelar63 1

18.02.2015, 22:10

Super !!! Cum de nu am,, gustat '' din ea !!!

MotanLaOale 1

18.02.2015, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare