Pizza Calzone

de Catalina L in Pizza, 25 Mai 2015 | 961 vizualizari

 

Sunt abonata la pizza recunosc....cel putin o data pe luna fac.

Avandu-si originea in Neapole, calzone este o pizza umpluta (ingredientele sunt impaturite in coaja).
De obicei, se face pentru o singura persoana. Umplutura poate consta din diverse feluri de carne, legume, sau branza; cel mai adesea se foloseste mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă
  • sos de rosii, mozarella, sunca de Parma, cascaval ras etc...
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:

Am folosit masina de paine : program aluat.


Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.


După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.


Se presara masa cu faina, se intinde o foaie rotunda.


Pe jumatate de foaie se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici


Adăugați mozzarella, puneti jambonul de Parma, presarati mult cascaval ras.


Eu am pus si prune uscate, imi place combinatia.


Acoperiti cu cealalta jumatate din aluat si apasati marginile bine


Puneti în cuptorul incins pentru 20-30 minute.


Simplu si bun.....vezi alte variante aici



Pofta Buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

25.05.2015, 17:31

multumesc la toti....a fost buna recunosc

mirela0911 1

25.05.2015, 18:21

Ce buna e! Place!

Rocsi 1

26.05.2015, 19:56

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza