Sunt abonata la pizza recunosc....cel putin o data pe luna fac.
Avandu-si originea in Neapole, calzone este o pizza umpluta (ingredientele sunt impaturite in coaja).
De obicei, se face pentru o singura persoana. Umplutura poate consta din diverse feluri de carne, legume, sau branza; cel mai adesea se foloseste mozzarella
Am folosit masina de paine : program aluat.
Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.
După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.
Se presara masa cu faina, se intinde o foaie rotunda.
Pe jumatate de foaie se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici
Adăugați mozzarella, puneti jambonul de Parma, presarati mult cascaval ras.
Eu am pus si prune uscate, imi place combinatia.
Acoperiti cu cealalta jumatate din aluat si apasati marginile bine
Puneti în cuptorul incins pentru 20-30 minute.
Simplu si bun.....vezi alte variante aici
Pofta Buna!!!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro