Pizza haiducească

de madi_marin in Pizza, 26 Ian 2012 | 1607 vizualizari

 

Am numit-o aşa pentru că am pus muşchi haiducesc, un mezel de casă, uscăţel,învelit cu un strat de condimente şi piper…..o bunătate. Plus nişte măsline verzi umplute cu usturoi… E foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • apă caldă
  • făină
  • drojdie proaspătă
  • ulei
  • sos de roşii
  • muşchi haiducesc(sau alt mezel la alegere)
  • măsline umplute
  • măsline feliate
  • caşcaval
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza haiducească:

Se face un aluat din apă caldă, drojdie ,făină şi puţin ulei. Trebuie să iasă nelipicios şi destul de moale, dar bun de întins.

Se aşează în tava de pizza, se unge cu puţin ulei şi sos de roşii, apoi se presară deasupra busuioc uscat.

Se taie muşchiuleţul în cubuleţe, apoi se presară peste pizza. Se adaugă şi măslinele, apoi cascaval şi ras şi tăiat fâşii.

Se dă tava la cuptor pentru 10 minute.

Se serveşte cu ketchup.

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza haiducească" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza haiducească-0
Pizza haiducească-1

COMENTARII (45)

jolygina

jolygina 1

29.01.2012, 12:13

foarte buna,eu nu pra apus sa fac poza la pizza pentru ca se manca repede

madi_marin

madi_marin 1

29.01.2012, 14:05

Jolygina...si eu m-am grabit cu pozele...ca fi-mea tipa de foame... ceea ce se intampla foaaarte rar....

LadyCrs

LadyCrs 1

22.09.2012, 22:00

Chiar mi-e pofta de o pizza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!