Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
pt aluat:
Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framanta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune f putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol se acopera cu un prosop si se lasa la cad sa creasca intre 40 min si 1h 30min depinde de temperatura. Dupa aceea se scoate se imparte in funtie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tave rotunde)
Se intinde foaia se pune kaizerul prajit un pic in tigaie, dupa care cascavalul . Se amesteca smantana cu parmezan si galbenusul de ou, nucsoara si piper. Se pune amestecul peste blat si se da la cuptor timp de 15-20 min.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola