Pizza "Casei"

de Dea_Dea in Pizza, 9 Mai 2014 | 1945 vizualizari

 

Ne rea dor de pizza :))

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • jumatate de pachetel de drojdie proaspata
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

MAI AVEM NEVOIE DE

  • 200 gr sunca
  • 200 gr salam
  • jumatate de piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • masline negre
  • ciuperci
  • 200 gr cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Casei":

Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.


Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.


Taiam cubulete pieptul de pui si sunca, taiem felia de salam in doua, ardeiul il feliem.


ASAMBLARE:


Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos , se pue salamul, sunca si pieptul de pui , apoi punem ciupercile, ardeiul, maslinele si desupra cascaval ras.Se da la cuptorul preincalzit 30 min .

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Casei"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

09.05.2014, 13:40

sincer, si mie mi-e cam pofta )

Dea_Dea 1

09.05.2014, 14:19

Haiii mai ca nu am mai facut de mult

Rocsi 1

09.05.2014, 19:46

Sa stii ca nu am facut de mult si as manca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire