Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dizolvam drojdia in apa calduta,
Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem gaura in mijloc adaugam drojdia,oul batut si uleiul,treptat adaugam laptele caldut pana rezultam o coca elastica si nelipicioasa,
Acoperim si lasam la dospit
Amestecam ketchap cu condimente dupa gust,
Impartim coca in 2 parti egale,
Intindem intr-o foaie subtire rotunda,adaugam o felie de rosie,un pic de ketchup,1 felie de salam,cascaval ras deasupra,
Repetam operatiunea pana terminam,
Intindem a 2 bucata intr-o foaie subtire si o adaugam deasupra la prima foaie,
Cu ajutorul unui pahar vom face gogosile(umplutura sa fie la mijloc)asigurandu-ne ca marginile sunt inchise bine
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,ungem cu ulei sau 1 ou batut
si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,
Servim cu ketchup
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult