Pizza Con

de Catalina L in Pizza, 24 Iun 2015 | 2506 vizualizari

 

Ce este? Un cornet ca cel de de inghetata facut din aluat de pizza, umplut cu sos de rosii, branza si alte garnituri de pizza.
Este desigur la fel de delicios ca si pizza clasica.....foarte usor de mancat fara cutit si fara furculita

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă
  • Alte ingrediente: sos de rosii, mozarella, cubulete de sunca, jambon sec de Bayonne ..... masline, ciuperci tot ce doriti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Con:

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de apa calda si 2 linguri de faina.

Lasam sa-si dubleze volumul.

In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua, si sarea.

Turnam apa calduta pana se incorporeaza toata. La final adaugam uleiul si framantam bine 15 minute. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 2-3 ore.



Eu am folosit masina de paine: program aluat.

După 1 oră 50 minute aluatul este gata.

Se presara masa cu faina, se intinde o foaie

Taiati benzi orizontale de largimea formei de con. Rulati aluatul in jurul formei de con si taiati surplusul.


Puneti conurile la cuptor la 210°C si le coaceti timp de 10 minute. Scoateti conurile din cuptor.

Demulati si puneti conurile de aluat obtinute intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.


Umpleti-le cu ingredientele dorite alternand straturile : mozarella, sos de rosii, mozarella, bacon taiat, sos de rosii, cascaval ras....


Dati tava de chec cu conurile pe verticala la cuptor la 210°C pentru 15-20 de minute.


Sunt gata cand branza este topita si conurile sunt bine colorate.


Pofta Buna!!!!!!

TIPS-URI

1

puneti conurile umplute la cuptor intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Con" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

25.06.2015, 10:40

Mmmm...

reisnaor_2006 1

26.06.2015, 21:32

Wowwwwwwwwww

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:34

Buna ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu zmeura
  • 29

    MI

  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii uscate la soare

ieri la 18:28

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui in crusta de cascaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza