Pizza Con

de Catalina L in Pizza, 24 Iun 2015 | 1847 vizualizari

 

Ce este? Un cornet ca cel de de inghetata facut din aluat de pizza, umplut cu sos de rosii, branza si alte garnituri de pizza.
Este desigur la fel de delicios ca si pizza clasica.....foarte usor de mancat fara cutit si fara furculita

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă
  • Alte ingrediente: sos de rosii, mozarella, cubulete de sunca, jambon sec de Bayonne ..... masline, ciuperci tot ce doriti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Con:

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de apa calda si 2 linguri de faina. 
Lasam sa-si dubleze volumul.
In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua, si sarea.
Turnam apa calduta pana se incorporeaza toata. La final adaugam uleiul si framantam bine 15 minute. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 2-3 ore.

Eu am folosit masina de paine: program aluat.
După 1 oră 50 minute aluatul este gata.
Se presara masa cu faina, se intinde o foaie
Taiati benzi orizontale de largimea formei de con.  Rulati aluatul in jurul formei de con si taiati surplusul.

Puneti conurile la cuptor la 210°C si le coaceti timp de 10 minute. Scoateti conurile din cuptor.
Demulati si puneti conurile de aluat obtinute intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.

Umpleti-le cu ingredientele dorite alternand straturile : mozarella, sos de rosii, mozarella, bacon taiat, sos de rosii, cascaval ras....

Dati tava de chec cu conurile pe verticala la cuptor la 210°C pentru 15-20 de minute.

Sunt gata cand branza este topita si conurile sunt bine colorate.

Pofta Buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

puneti conurile umplute la cuptor intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Con" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

25.06.2015, 10:40

Mmmm...

reisnaor_2006 1

26.06.2015, 21:32

Wowwwwwwwwww

- Andreea - 1

27.06.2015, 10:34

Buna ideea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei