Pizza Con

de Catalina L in Pizza, 24 Iun 2015 | 1478 vizualizari

 

Ce este? Un cornet ca cel de de inghetata facut din aluat de pizza, umplut cu sos de rosii, branza si alte garnituri de pizza.
Este desigur la fel de delicios ca si pizza clasica.....foarte usor de mancat fara cutit si fara furculita

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță de sare
  • 15 cl de apă
  • Alte ingrediente: sos de rosii, mozarella, cubulete de sunca, jambon sec de Bayonne ..... masline, ciuperci tot ce doriti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Con:

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de apa calda si 2 linguri de faina.

Lasam sa-si dubleze volumul.

In castronul unde formam aluatul punem faina, maiaua, si sarea.

Turnam apa calduta pana se incorporeaza toata. La final adaugam uleiul si framantam bine 15 minute. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 2-3 ore.



Eu am folosit masina de paine: program aluat.

După 1 oră 50 minute aluatul este gata.

Se presara masa cu faina, se intinde o foaie

Taiati benzi orizontale de largimea formei de con. Rulati aluatul in jurul formei de con si taiati surplusul.


Puneti conurile la cuptor la 210°C si le coaceti timp de 10 minute. Scoateti conurile din cuptor.

Demulati si puneti conurile de aluat obtinute intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.


Umpleti-le cu ingredientele dorite alternand straturile : mozarella, sos de rosii, mozarella, bacon taiat, sos de rosii, cascaval ras....


Dati tava de chec cu conurile pe verticala la cuptor la 210°C pentru 15-20 de minute.


Sunt gata cand branza este topita si conurile sunt bine colorate.


Pofta Buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

puneti conurile umplute la cuptor intr-o tava de chec care le va tine pe verticala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Con" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

25.06.2015, 10:40

Mmmm...

reisnaor_2006 1

26.06.2015, 21:32

Wowwwwwwwwww

Andreea Caroline 1

27.06.2015, 10:34

Buna ideea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite