Pizza cu aluat din branza

de Corinuta in Pizza, 5 Mar 2010 | 3263 vizualizari

 

Daca o tai cubulete se poate servi si ca aperitiv...noi am mancat-o calda, la cina.

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 6 oua
  • 1 legatura marar
  • 400 ml suc rosii
  • 300 g sunca
  • 200 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat din branza:

Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste.


Intre timp se pregateste umplutura: se bat ouale, se adauga pe rand sunca taiata cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.


Se toarna compozitia peste aluatul copt si se mai da la cuptor inca 15-20 min.

 

TIPS-URI

1

Daca branza e mai apoasa s-ar putea sa trebuiasca mai multa faina, pana se desprinde aluatul de pe degete.

2

La compozitie am mai adaugat 4 ciuperci taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat din branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

nadina73 1

06.03.2010, 00:48

foerte bine arat ,super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa