Pizza cu aluat din branza

de Corinuta in Pizza, 5 Mar 2010 | 3868 vizualizari

 

Daca o tai cubulete se poate servi si ca aperitiv...noi am mancat-o calda, la cina.

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 6 oua
  • 1 legatura marar
  • 400 ml suc rosii
  • 300 g sunca
  • 200 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat din branza:

Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste.


Intre timp se pregateste umplutura: se bat ouale, se adauga pe rand sunca taiata cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.


Se toarna compozitia peste aluatul copt si se mai da la cuptor inca 15-20 min.

 

TIPS-URI

1

Daca branza e mai apoasa s-ar putea sa trebuiasca mai multa faina, pana se desprinde aluatul de pe degete.

2

La compozitie am mai adaugat 4 ciuperci taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat din branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

nadina73 1

06.03.2010, 00:48

foerte bine arat ,super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ceapa si ton