Pizza cu ardei si ananas

de allube in Pizza, 29 Sep 2013 | 797 vizualizari

 

Pizza este un fel de mancare ce se presupune ca isi are originea in Italia.Este o paine plata, de obicei rotunda, acoperita cu sos de rosii si branza, plus alte topping-uri optionale, preparata la cuptor.

Pizza vine de la cuvantul latin pissa care inseamna paine plata.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 600 gr.faina
  • un cublulet drojdie
  • putina sare, zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa cat cuprinde
  • Sos:
  • suc de rosii
  • gogosari
  • usturoi
  • telina
  • busuioc
  • oregano
  • sare, zahar

(se dau prin masina, se amesteca cu sucul de rosii si se fierbe)

  • Topping:
  • branza telemea
  • ceapa taiata julien
  • ardei capia rondele
  • ananas din compot
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ardei si ananas:

Se face aluatul, se lasa la crescut si se imparte in 3 portii egale.


Se unge o forma cu ulei, se intinde aluatul, se adauga sosul, si restul ingredientelor in ordinea de mai sus. Deasupra se presara busuioc si oregano si se stropeste cu ulei.


In cuptorul in prealabil incins se coace 10 min.


Zeama de la compotul de ananas este numai buna de baut la final.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru estetica se pot folosi rondele de ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ardei si ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

30.09.2013, 07:58

adry88 1

30.09.2013, 09:10

place

Rocsi 1

30.09.2013, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat