Pizza cu ardei si ananas

de allube in Pizza, 29 Sep 2013 | 718 vizualizari

 

Pizza este un fel de mancare ce se presupune ca isi are originea in Italia.Este o paine plata, de obicei rotunda, acoperita cu sos de rosii si branza, plus alte topping-uri optionale, preparata la cuptor.

Pizza vine de la cuvantul latin pissa care inseamna paine plata.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 600 gr.faina
  • un cublulet drojdie
  • putina sare, zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa cat cuprinde
  • Sos:
  • suc de rosii
  • gogosari
  • usturoi
  • telina
  • busuioc
  • oregano
  • sare, zahar

(se dau prin masina, se amesteca cu sucul de rosii si se fierbe)

  • Topping:
  • branza telemea
  • ceapa taiata julien
  • ardei capia rondele
  • ananas din compot
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ardei si ananas:

Se face aluatul, se lasa la crescut si se imparte in 3 portii egale.


Se unge o forma cu ulei, se intinde aluatul, se adauga sosul, si restul ingredientelor in ordinea de mai sus. Deasupra se presara busuioc si oregano si se stropeste cu ulei.


In cuptorul in prealabil incins se coace 10 min.


Zeama de la compotul de ananas este numai buna de baut la final.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru estetica se pot folosi rondele de ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ardei si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

30.09.2013, 07:58

adry88 1

30.09.2013, 09:10

place

Rocsi 1

30.09.2013, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza