Pizza cu bacon,ciuperci si salam

de Constelatialeu in Pizza, 14 Mai 2013 | 1807 vizualizari

 

Cel mai des aud asta ''Nu faci si tu o pizza,asa repede''....eu nu mananc,doar o pregatesc...

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 50 g drojdie proaspata
  • 500 g faina
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 pahar lapte acru ( cca 200 ml)
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 50 g bacon
  • 100 g salam
  • 200 g ciuperci
  • 3 cepe verzi
  • 2 oua
  • 300 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon,ciuperci si salam:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gaura punem drojdia cu sare ,zahar si laptele caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca 10 min.Dupa ce a crescut adaugam laptele acru si amestecam cu toata faina,pana formam o coca ,adaugam si uleiul si framantam bine.Lasam sa creasca cca 1 ora .


Pregatim umplutura,taiem salamul in fasioare,ceapa o tocam marunt,apoi ciupercile.Calim ceapa ,salamul si baconul cca 10 min.Apoi amestecam toate ingredientele ,adaugam sare si piper ( daca este nevoie) si apoi 2 oua si omogenizam.Cand coca a crescut,punem in tava de la aragaz o hartie de copt intindem coca,adaugam umplutura si deasupra punem cascavalul,eu l-am taiat bucatele mai subtiri si lungi.


Bagam tava la cuptor cca 30-35 min.

 

TIPS-URI

1

cand framant coca, cca 15 minute o bat cu facaletul, iese mai pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bacon,ciuperci si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:40

foarte buna, dar nu da la vecini ca sa ramana pentru noi

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza

AdinaG 1

14.06.2016, 12:48

Yamy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si carne de pui afumata