Focaccia cu ciuperci si cascaval

de Valclaudia in Pizza, 24 Iul 2014 | 2666 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 ml apa calduta
  • 1/2 cubulet drojdie proaspata
  • 5 gr. zahar tos
  • sare dupa gust
  • 20 gr. seminte de mac
  • 4 linguri ulei de masline
  • 350 gr. faina alba proaspat cernuta

Topping:

  • cca 500 gr. ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr. cascaval ras
  • 4 linguri seminte de susan
  • frunza de telina tocata fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu ciuperci si cascaval:

Curatam ciupercile si le spalam in doua, trei ape.


Feliem ciupercile,le condimentam cu sare si piper dupa gust,apoi le calim in 3 linguri de ulei pana scade apa lasata.


Lasam ciupercile la racit.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Amestecam drojdia cu sarea si zaharul oana devine lichida.


Adaugam apa calduta, semintele de mac. faina si framantam.


Din cand in cand picuram ulei de masline pana se desprinde aluatul de pe maini.


Ungem o tava cu ulei, presaram in tava seminte de susan din belsug.


Intindem aluatul in tava peste semintele de susan.


Peste aluat asezam ciupercile prajite, apoi presaram cascaval ras, seminte de susan si putibna frunza de telina proaspat tocata.


Dam tava la cuptor pentru 35 minute, folosind ventilatia, lasam sa se coaca pana capata culoare aurie.


Scoatem focaccia din cuptor, o lasam la racorit si servim.


Pofta buna!



//

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Xandrinne 1

25.07.2014, 10:30

kukibella 1

25.07.2014, 12:09

Rocsi 1

25.07.2014, 21:45

Chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci