Focaccia cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Piine, 26 Mar 2014 | 1142 vizualizari

 

De mult timp o aveam in plan,,, Si cum zilele astea am primit cateva kilograme de faina, iar Ligia mi-a readus pofta in prim-plan, am trecut la treaba, vorba,,,, unui talentat :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba de grau
  • 250 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr cascaval
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • condimente dupa gust: sare, oregano, chilli si rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, adaugam drojdia si apa care trebuie sa fie calduta. Condimentam dupa gust cu sare, amestecam ingredientele si framantam aluatul pana devine omogen.


Intindem apoi o foaie, in functie de dimensiunea dorita, o asezam in tava de aragaz si o lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Ungem foaia cu ulei si presaram condimentele dupa gust. O coacem, apoi, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos. Presaram cascavalul ras si o servim, calda sau rece, este la fel de gustoasa! Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot adauga rozmarin si oregano si in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 14:18

place

Dya Daniela Andrei 1

31.03.2014, 15:56

Ligia Bxl 1

01.04.2014, 10:55

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ciuperci si cascaval