Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Topim drojdia in putina apa calda. adaugam zaharul, restul de apa din 125 ml apa calda si 100g faina. Vom obtine o pasta groasa pe care o lasam sa stea 30 de minute. Observam ca a crescut intre timp. Adaugam restul de ingrediente, amestecam bine si lasam sa dospeasca inca o ora. Aluatul va creste frumos in acest timp. Framantam, punem aluatul intr-o forma in care am pus hartie de copt si mai lasam sa se odihneasca 10 minute. Preincalzim cuptorul la 250°C si dam painea la cuptor. Dupa 10 minute micsoram temperatura la 180°C si lasam sa se coaca cam 20-25 de minute.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult