Paine simpla cu miere de albine

de divainbucatarie in Piine, 5 Noi 2010 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie
  • 125 ml apa calda
  • 1/2 lingura zahar
  • 500 g faina pentru paine
  • 350 ml apa calda
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine simpla cu miere de albine:

Topim drojdia in putina apa calda. adaugam zaharul, restul de apa din 125 ml apa calda si 100g faina. Vom obtine o pasta groasa pe care o lasam sa stea 30 de minute. Observam ca a crescut intre timp. Adaugam restul de ingrediente, amestecam bine si lasam sa dospeasca inca o ora. Aluatul va creste frumos in acest timp. Framantam, punem aluatul intr-o forma in care am pus hartie de copt si mai lasam sa se odihneasca 10 minute. Preincalzim cuptorul la 250°C si dam painea la cuptor. Dupa 10 minute micsoram temperatura la 180°C si lasam sa se coaca cam 20-25 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine simpla cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:40

foarte interesant

divainbucatarie 1

06.11.2010, 10:00

Va trimit o felie...

vanilla 1

09.11.2010, 16:23

CE O POFTA MI-AI FACUT!!! MIE ASA DE DOR DE O PAINE DE CASA!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte