Pizza cu blat de conopida

de rodicamaria in Pizza, 9 Mar 2013 | 3670 vizualizari

 

Sunt fan conopida si brocoli.Cand am vazut o reteta de pizza cu crusta de conopida pe un site australian,am zis ca trebuie sa fac si eu ceva asemanator,dar dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat :
  • 600 g conopida(dupa ce am curatat frunzele si cotorul,doar buchetelele)
  • 150 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 2 oua
  • piper
  • Pt.pus deasupra:
  • 1 borcan ciuperci in sos rosii(Bonduelle-de la Profi)
  • 1 buc.polonez de pui
  • 7-8 masline taiate cubulete
  • 50-75 g cascaval dat pe razatoarea mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare,se strecoara si lasa la racit.Se face piure cu furculita si se amesteca cu ouale batute si cu cascavalul.Se potriveste gustul de sare si piper.


Se unge o tava antiaderenta cu ulei si se toarna compozitia in strat cam de 1-1.5 cm. Se da la cuptorul incins in prealabil pt.30 min sau pana cand prinde culoare aurie.


Se scoate tava cu blatul din cuptor si se lasa la racit.


Intre timp, polonezul se taie feliute, se toaca marunt maslinele.Ciupercile se pun intr-o strecuratoare de plastic ,pt. a se separa de sos.


Cand blatul s-a racit,intindem peste el sosul de la ciuperci.Apoi aranjam feliile de polonez,ciupercile si maslinele.Presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul si devine usor auriu.


Lasam sa se racoreasca si portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

laura_n 1

09.03.2013, 15:44

ce faina trebuie sa fie

Rocsi 1

09.03.2013, 20:00

MotanLaOale 1

10.03.2013, 01:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pizza regala