pizza cu blat de franzela

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 26 Feb 2010 | 3599 vizualizari

 

o alta reteta preluata de pe blogul lui teo's kitchen(ea si amalia sunt sursa mea de inspiratie)

 

INGREDIENTE

  • - cateva felii de franzela (in functie de cat de mare este tava)
  • - o cana de lapte
  • - sos de tomate
  • - mult busuioc si oregano
  • - ceapa, sunca,salam,ciuperci, ardei, masline (si ce mai doriti pe pizza voastra)
  • - 2 oua
  • - cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza cu blat de franzela:

Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt.Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte(nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber.Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano.Separat, se prajesc ingredientele pt pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute.Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.lasati un pic sa se raceasca si proportionati


pota buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza cu blat de franzela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

madi_marin 1

26.02.2010, 21:30

e rapid de facut aceasta pizza pe felii de paine si e si foarte gustoasa.... sunt fan pizza...oricum ar fi ea....

Pasiune pentru bucatarie 1

26.02.2010, 22:25

adry88 1

07.07.2011, 11:32

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa