Pizza cu oua de prepelita

de Lorra in Pizza, 29 Sep 2013 | 1193 vizualizari

 

O pizza de casa usoara si pe placul tuturor !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calda
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml. ulei
  • 1/2 lingurita rasa cu sare
  • un varf lingurita zahar
  • +
  • ketchup
  • 200 gr cascaval
  • sunca presata
  • cotlet haiducesc
  • 6 oua prepelita
  • masline negre
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingurita oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu oua de prepelita:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.


Se adauga apa calda si se framanta bine impreuna cu uleiul turnat cate putin.


Este gata cand aluatul nu se mai lipeste de maini sau bol. Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prsop.


Intre timp se da cascavalul pe razatoare, se feliaza mezelurile, maslinele si ardeiul gras.


Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Marginile se ridica putin si se fac gauri cu ajutorul unei furculite, pe toata suprafata blatului.


Se unge blatul cu ketchup si se presara 100 gr. cascaval, apoi mezelurile, ardeiul, maslinele, restul de cascaval, oregano si la final se sparge din loc in loc cate un ousor de prepelita.


Se da la cuptorul preincalzit, 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (21)

Lorra 1

30.09.2013, 16:39

Va multumesc tuturor si ma bucur ca va place

Cris2711 1

02.10.2013, 10:53

wow,ce bunatate aici

Lorra 1

02.10.2013, 11:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite