Pizza cu blat subtire

de AndreeaMaria in Pizza, 11 Dec 2010 | 7424 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA avem nevoie de:

  • 3/4 margarina
  • 1/4 drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 200 ml de apa minerala/sifon
  • faina cat cuprinde

Ce punem deasupra:

  • 5-6 cepe (de marime medie)
  • 300 gr salam italian
  • 2 carnati de cabanos
  • 3-4 linguri de bulion
  • 150 gr branza
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire:

Taiati salamul si carnatii in bucati mici,rosiile le feliati si branza o dati pe razatoarea mare.


Puneti la calit pentru 2 minute ceapa,dupa aceea adaugati salamul si carnaciorii;mai lasati ~5 minute si puneti si 3-4 linguri de bulion. Amestecati bine compozitia.


Coca: Puneti intr-un vas margarina,drojdia,un praf de sare,200 ml de apa minerala si faina cat cuprinde. Framantati coca,apoi o intindeti cu facaletul dupa dimensiunea tavii. Adaugati compozitia peste coca,adaugati branza rasa,rosiile si ouale batute. Bagati la cuptorul deja incins pentru ~35 de minute,la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga ciuperci,masline,ardei,porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:07

buna o pizza

elena1988 1

08.02.2011, 10:31

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:56

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat fara ou