Pizza cu blat subtire

de AndreeaMaria in Pizza, 11 Dec 2010 | 11039 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA avem nevoie de:

  • 3/4 margarina
  • 1/4 drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 200 ml de apa minerala/sifon
  • faina cat cuprinde

Ce punem deasupra:

  • 5-6 cepe (de marime medie)
  • 300 gr salam italian
  • 2 carnati de cabanos
  • 3-4 linguri de bulion
  • 150 gr branza
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire:

Taiati salamul si carnatii in bucati mici,rosiile le feliati si branza o dati pe razatoarea mare.

Puneti la calit pentru 2 minute ceapa,dupa aceea adaugati salamul si carnaciorii;mai lasati ~5 minute si puneti si 3-4 linguri de bulion. Amestecati bine compozitia.

Coca: Puneti intr-un vas margarina,drojdia,un praf de sare,200 ml de apa minerala si faina cat cuprinde. Framantati coca,apoi o intindeti cu facaletul dupa dimensiunea tavii. Adaugati compozitia peste coca,adaugati branza rasa,rosiile si ouale batute. Bagati la cuptorul deja incins pentru ~35 de minute,la foc mediu.

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga ciuperci,masline,ardei,porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa

ieri la 14:22

Desert fin de ciocolata reteta de mousse fin si gustos

ieri la 10:09

Reteta Zacusca de vinete, cum sa prepari zacusca traditionala, pas cu pas

pe 07.09 la 19:18

Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta

pe 06.09 la 19:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci