Pizza cu blat subtire

de AndreeaMaria in Pizza, 11 Dec 2010 | 7075 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA avem nevoie de:

  • 3/4 margarina
  • 1/4 drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 200 ml de apa minerala/sifon
  • faina cat cuprinde

Ce punem deasupra:

  • 5-6 cepe (de marime medie)
  • 300 gr salam italian
  • 2 carnati de cabanos
  • 3-4 linguri de bulion
  • 150 gr branza
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire:

Taiati salamul si carnatii in bucati mici,rosiile le feliati si branza o dati pe razatoarea mare.


Puneti la calit pentru 2 minute ceapa,dupa aceea adaugati salamul si carnaciorii;mai lasati ~5 minute si puneti si 3-4 linguri de bulion. Amestecati bine compozitia.


Coca: Puneti intr-un vas margarina,drojdia,un praf de sare,200 ml de apa minerala si faina cat cuprinde. Framantati coca,apoi o intindeti cu facaletul dupa dimensiunea tavii. Adaugati compozitia peste coca,adaugati branza rasa,rosiile si ouale batute. Bagati la cuptorul deja incins pentru ~35 de minute,la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga ciuperci,masline,ardei,porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:07

buna o pizza

elena1988 1

08.02.2011, 10:31

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:56

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa