Pizza cu blat subtire

de AndreeaMaria in Pizza, 11 Dec 2010 | 9821 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA avem nevoie de:

  • 3/4 margarina
  • 1/4 drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 200 ml de apa minerala/sifon
  • faina cat cuprinde

Ce punem deasupra:

  • 5-6 cepe (de marime medie)
  • 300 gr salam italian
  • 2 carnati de cabanos
  • 3-4 linguri de bulion
  • 150 gr branza
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat subtire:

Taiati salamul si carnatii in bucati mici,rosiile le feliati si branza o dati pe razatoarea mare.

Puneti la calit pentru 2 minute ceapa,dupa aceea adaugati salamul si carnaciorii;mai lasati ~5 minute si puneti si 3-4 linguri de bulion. Amestecati bine compozitia.

Coca: Puneti intr-un vas margarina,drojdia,un praf de sare,200 ml de apa minerala si faina cat cuprinde. Framantati coca,apoi o intindeti cu facaletul dupa dimensiunea tavii. Adaugati compozitia peste coca,adaugati branza rasa,rosiile si ouale batute. Bagati la cuptorul deja incins pentru ~35 de minute,la foc mediu.

TIPS-URI

1

Mai puteti adauga ciuperci,masline,ardei,porumb

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat subtire" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa