Pizza de malai cu somon

de allube in Pizza, 6 Oct 2013 | 621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr.somon afumat
  • 100 gr.malai
  • 50 gr.ciuperci
  • o ceapa
  • brocoli
  • 50 gr.smantana
  • 1/2 lamaie
  • ulei,sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de malai cu somon:

Ciupercile se taie felii subtiri si se fierb intr-un litru de apa cu putina sare.(eu am pus ciuperci din conserva, asa ca nu le-am mai fiert). Dupa ce au fiert se adauga malaiul amestecand continuu. Cand compozitia a devenit o mamaliga mai moale, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se intinde ca aluatul de pizza.


Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o tigaie cu ulei, se adauga brocoli (la ochi) sau spanac congelat, sare, piper si se caleste pana se moaie ceapa si se evapora apa. Eu am pus brocoli proaspat, asa ca am adaugat putina zeama de carne.(se poate pune apa).


Smantana se amesteca cu piper si zeama de lamaie. Se intinde pe blat compozitia de brocoli, iar din loc in loc smantana.


Pe fiecare pizza se pun felii de somon, se orneaza cu feliute de lamaie si se da la cuptor 8-10 min.


Este foarte gustoasa....bineinteles cu un pahar de vin negru, sau cu ce doriti.

 

TIPS-URI

1

mamaliga pentru blat nu trebuie sa fie tare, pentru a se putea intinde usor;

2

se taie cand s-a mai racit;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de malai cu somon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

06.10.2013, 22:41

laura_n 1

07.10.2013, 12:43

foarte tare reteta

allube 1

07.10.2013, 13:18

Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza prosciutto e funghi cu bordura de branza