Pizza de malai cu somon

de allube in Pizza, 6 Oct 2013 | 545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr.somon afumat
  • 100 gr.malai
  • 50 gr.ciuperci
  • o ceapa
  • brocoli
  • 50 gr.smantana
  • 1/2 lamaie
  • ulei,sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de malai cu somon:

Ciupercile se taie felii subtiri si se fierb intr-un litru de apa cu putina sare.(eu am pus ciuperci din conserva, asa ca nu le-am mai fiert). Dupa ce au fiert se adauga malaiul amestecand continuu. Cand compozitia a devenit o mamaliga mai moale, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se intinde ca aluatul de pizza.

Ceapa tocata marunt se pune la calit intr-o tigaie cu ulei, se adauga brocoli (la ochi) sau spanac congelat, sare, piper si se caleste pana se moaie ceapa si se evapora apa. Eu am pus brocoli proaspat, asa ca am adaugat putina zeama de carne.(se poate pune apa).

Smantana se amesteca cu piper si zeama de lamaie. Se intinde pe blat compozitia de brocoli, iar din loc in loc smantana.

Pe fiecare pizza se pun felii de somon, se orneaza cu feliute de lamaie si se da la cuptor 8-10 min.

Este foarte gustoasa....bineinteles cu un pahar de vin negru, sau cu ce doriti.

 

TIPS-URI

1

mamaliga pentru blat nu trebuie sa fie tare, pentru a se putea intinde usor;

2

se taie cand s-a mai racit;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de malai cu somon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Rocsi

Rocsi 1

06.10.2013, 22:41

laura_n

laura_n 1

07.10.2013, 12:43

foarte tare reteta

allube

allube 1

07.10.2013, 13:18

Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!