Pizza cu branza

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 20 Sep 2013 | 3363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 500-600 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • 400 gr branza (amestec de cas de oi si cas de vaci)
  • 2-3 lg cu pasta de rosii/bulion
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • Pentru servire:
  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza:

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi incepem sa framantam aluatul cu ajutotul celor 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.

Ungem tava cu putin ulei, asezam blatul, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele astfel: un rand de cascaval, un rand de branza, amestec, iarasi casacval si apoi maslinele.  Deasupra adaugam putin ketchup si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

20.09.2013, 21:38

O pizza de incercat pentru ai mei ca ei sunt cu branzeturile

Dya Daniela Andrei 1

20.09.2013, 22:17

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:16

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita