Pizza cu branza

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 20 Sep 2013 | 802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 500-600 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust
  • Pentru compozitie avem nevoie de:
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • 400 gr branza (amestec de cas de oi si cas de vaci)
  • 2-3 lg cu pasta de rosii/bulion
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • Pentru servire:
  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza:

Faina cernuta o amestecam cu oregano, sarea si zaharul, iar in mijloc formam o adancitura in care turnam putina apa calduta si punem drojdia. O lasam sa dospeasca cam 10-15 minute, iar apoi incepem sa framantam aluatul cu ajutotul celor 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.


Ungem tava cu putin ulei, asezam blatul, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele astfel: un rand de cascaval, un rand de branza, amestec, iarasi casacval si apoi maslinele. Deasupra adaugam putin ketchup si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

20.09.2013, 21:38

O pizza de incercat pentru ai mei ca ei sunt cu branzeturile

Dya Daniela Andrei 1

20.09.2013, 22:17

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita