Pizza cu branza topita si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 1001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 100 gr ulei
  • 1 cub drojdie
  • un praf de sare
  • cascaval delaco
  • branza topita delaco
  • sunca
  • ciuperci
  • oregano
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza topita si cascaval Delaco:

 Drojdia se dizolva in 200 de ml de apa calda,se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena pe care o lasam jumate de ora la dospit.

Intindem o foaie subtire pe care asezam cascaval,branza topita,sunca,ardei,ceapa,ciuperci.Presaram oregano.Dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza topita si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

04.11.2014, 19:34

Buna pizza la orice ora!

Rocsi 1

04.11.2014, 21:06

Sa stii ca as servi niste pizza. Vin sa imi iau portia!

reisnaor_2006 1

05.11.2014, 10:15

te astept cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L