Pizza cu branza topita si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 2139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 100 gr ulei
  • 1 cub drojdie
  • un praf de sare
  • cascaval delaco
  • branza topita delaco
  • sunca
  • ciuperci
  • oregano
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza topita si cascaval Delaco:

Drojdia se dizolva in 200 de ml de apa calda,se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena pe care o lasam jumate de ora la dospit.


Intindem o foaie subtire pe care asezam cascaval,branza topita,sunca,ardei,ceapa,ciuperci.Presaram oregano.Dam la cuptor pana se topeste cascavalul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza topita si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

04.11.2014, 19:34

Buna pizza la orice ora!

Rocsi 1

04.11.2014, 21:06

Sa stii ca as servi niste pizza. Vin sa imi iau portia!

reisnaor_2006 1

05.11.2014, 10:15

te astept cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga