Pizza cu cabanos

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 21 Sep 2013 | 1836 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru compozitie ne sunt necesare:

  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 bucati de cabanos
  • 150 gr sunca/kaiser
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 50 gr porumb pentru copt
  • 100 gr masline fara samburi

Pentru aluat ne sunt necesare:

  • 400-500 gr de faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 50 gr de drojdie
  • o lingurita cu zahar
  • 250 ml apa calduta
  • o lingurita cu oregano (uscat)
  • o lingurita cu busuioc (uscat)
  • o lingurita cu sare sau dupa gust

Suplimentar: 5-6 linguri cu pasta de rosii si o lingurita de oregano

Pentru servire avem nevoie de:

  • ketchup iute Univer
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cabanos:

Incepem prin pregatirea aluatului. Astfel, cernem faina si adaugam condimentele, sarea si zaharul. In mijloc formam o adancitura in care punem drojdia sfaramata si turnam putina apa calduta. Lasam drojdia sa dospeasca cam 10-15 minute, dupa care trecem la framantarea aluatului. Pe masura ce il framantam adaugam si cele 2-3 linguri cu ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Din aluatul obtinut coacem 2 tavi de aragaz. Separam aluatul in doua bucati si le intindem cu sucitorul, pe fiecare in parte, pe o suprafata plata, pudrata cu faina.


Ungem tava cu putin ulei, asezam unul dintre blaturi, il ungem cu pasta de rosii si oregano si adaugam ingredientele incepand cu presararea cascavalului trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici. Asezam apoi cabanosii feliati, porumbul, maslinele, ceapa si ardeiul capia feliate. Deasupra mai presaram putin cascaval si introducem tava la cuptor atat cat este necesar. (Se procedeaza la fel si cu cel de al doilea blat.) Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lavinia 1

21.09.2013, 12:04

foarte buna

babi5 1

21.09.2013, 12:52

Bunaaaaaaaaaaaa!!

FlaviaD 1

21.09.2013, 14:37

Tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat subtire