Pizza cu carnati

de Lorra in Pizza, 6 Oct 2013 | 1198 vizualizari

 

Nu-i poti rezista !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calda
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml. ulei
  • 1/2 lingurita rasa cu sare
  • un varf lingurita zahar
  • +
  • ketchup
  • 200 gr cascaval
  • 4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • masline negre
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingurita oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.


Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.


Este gata cand coca nu se mai lipeste de maini sau bol, si se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.


Se da cascavalul pe razatoare, se taie rondele ceapa, rosia si carnaciorii, iar maslinele si ardeiul gras, fasii subtiri.


Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Se unge blatul cu ketchup si se presara 100 gr. cascaval, apoi carnatii, legumele, restul de cascaval si oregano. Se lasa in cuptorul preincalzit, 20 min.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lorra 1

07.10.2013, 16:50

Adry, Diana

Corinuta 1

08.10.2013, 10:10

Lorra 1

08.10.2013, 10:40

Corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj