Pizza cu carnati

de Lorra in Pizza, 6 Oct 2013 | 1295 vizualizari

 

Nu-i poti rezista !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 200 ml apa calda
  • 25 gr drojdie
  • 100 ml. ulei
  • 1/2 lingurita rasa cu sare
  • un varf lingurita zahar
  • +
  • ketchup
  • 200 gr cascaval
  • 4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 rosie
  • masline negre
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lingurita oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnati:

Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.


Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.


Este gata cand coca nu se mai lipeste de maini sau bol, si se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.


Se da cascavalul pe razatoare, se taie rondele ceapa, rosia si carnaciorii, iar maslinele si ardeiul gras, fasii subtiri.


Se intinde aluatul si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Se unge blatul cu ketchup si se presara 100 gr. cascaval, apoi carnatii, legumele, restul de cascaval si oregano. Se lasa in cuptorul preincalzit, 20 min.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lorra 1

07.10.2013, 16:50

Adry, Diana

Corinuta 1

08.10.2013, 10:10

Lorra 1

08.10.2013, 10:40

Corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa