Pizza cu carne de vita, mazare si porumb

de katty in Pizza, 28 Ian 2015 | 1450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina+pentru presarat
  • 10 gr drojdie
  • sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 gr carne de vita tocata
  • 1 lingura ulei
  • 70 gr mazare congelata
  • 70 gr porumb din conserva
  • 4 linguri sos de rosii
  • chilli
  • piper macinat
  • maghiran maruntit
  • 100 gr cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne de vita, mazare si porumb:

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa calda si framantam pana obtinem un aluat elastic ,care nu se lipeste de maini ,pe care il lasam sa creasca 10 minute.

Intre timp punem carnea tocata in uleiul incins si amestecam bine ,pana se albeste .Acopeim cu apa calduta si lasam sa fiarba pana aproape a scazut apa .In acest moment punem mazarea congelata ,sosul de rosii ,sare ,piper ,chilli si maghiranul si lasam sa dea cateva clocote si sa sece bine.Lasam carnea sa se racoreasca .

Intindem aluatul de pizza pe o forma (cea mai buna este cea din ceramica) tapetata cu putina faina ,intindem carnea cu sos ,presaram boabele de porumb ,apoi cascavalul ras.

Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.

Servim fierbinte .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de vita, mazare si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

cristeena20 1

28.01.2015, 14:06

mmmm...ce buna

Rocsi 1

28.01.2015, 19:54

Imi placeeee

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana