Pizza cu carne de vita, mazare si porumb

de katty in Pizza, 28 Ian 2015 | 1233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina+pentru presarat
  • 10 gr drojdie
  • sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 gr carne de vita tocata
  • 1 lingura ulei
  • 70 gr mazare congelata
  • 70 gr porumb din conserva
  • 4 linguri sos de rosii
  • chilli
  • piper macinat
  • maghiran maruntit
  • 100 gr cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne de vita, mazare si porumb:

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa calda si framantam pana obtinem un aluat elastic ,care nu se lipeste de maini ,pe care il lasam sa creasca 10 minute.
Intre timp punem carnea tocata in uleiul incins si amestecam bine ,pana se albeste .Acopeim cu apa calduta si lasam sa fiarba pana aproape a scazut apa .In acest moment punem mazarea congelata ,sosul de rosii ,sare ,piper ,chilli si maghiranul si lasam sa dea cateva clocote si sa sece bine.Lasam carnea  sa se racoreasca .
Intindem aluatul de pizza pe o forma (cea mai buna este cea din ceramica) tapetata cu putina faina ,intindem carnea cu sos ,presaram boabele de porumb ,apoi cascavalul ras.
Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.
Servim fierbinte .

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb-0
Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb-1
Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb-2
Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb-3

COMENTARII (5)

cristeena20

cristeena20 1

28.01.2015, 14:06

mmmm...ce buna

Rocsi

Rocsi 1

28.01.2015, 19:54

Imi placeeee

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.01.2015, 08:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!