Pizza

de diaconta in Pizza, 21 Mai 2011 | 2244 vizualizari

 

Imi era dor de-o pizza facuta-n casa,doar nu e chiar asa complicat.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • drojdie
  • sare
  • zahar
  • ulei
  • ciuperci
  • sunca
  • ardei
  • boabe de porumb
  • sos de rosii
  • branza feta
  • cas mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pune faina intr-un vas(eu am pus cam 200 gr).In mijloc se face un loc in care punem drojdia amestecata cu putin zahar si apa calduta.Lasam pana incepe sa dospeasca drojdia.Apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.Spre final adaugam putin ulei si lasam la dospit.


Cand aluatul a dospit,intindem o foaie subtire,pe care o ungem cu putin suc de rosii.Apoi presaram deasupra ciupercile,sunca,boabele de porumb,ardeiul,branza feta.La urma razuim cascaval,adaugam si niste felioare de rosii si o punem la cuptor pana cand se coace foaia.


Da daaaaaaa a fost foarte buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Mihaela11_jo 1

22.05.2011, 23:43

kamy 1

23.05.2011, 00:09

ce-mi place

DIANA B 1

23.05.2011, 08:57


pizza de casa , e tot de casa ... cata dreptate ai Clau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai