Pizza cu carne tocata

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 6500 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac aceasta pizza, si acum am reusit. Foarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (vezi reteta)
  • 500g carne tocato amestec
  • 2 cepe rosii mari
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g bacon cubulete
  • 140g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 150g rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in ulei 2-3 minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste 10-15 minute pana este facuta.

Se adauga 50ml pulpa de rosii, sare, piper, se amesteca bine si se mai caleste 2-3 minute.

Se lasa la racit.

Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu ulei si se inteapa cu o furculita.

Se intinde pulpa de rosii si se presara sare, piper si oregano.

Se presara putin cascaval ras si se intinde deasupra carnea tocata racita.

Se pun si celelalte ingrediente taiate, in ordinea dorita.

Se acopera totul cu cascaval ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate pe un tocator de lemn.

Se taie felii si se poate servi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa