Pizza cu carne tocata

de MotanLaOale in Pizza, 17 Dec 2015 | 1690 vizualizari

 

De mult vroiam sa fac aceasta pizza, si acum am reusit. Foarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (vezi reteta)
  • 500g carne tocato amestec
  • 2 cepe rosii mari
  • 200g cascaval Delaco
  • 200g bacon cubulete
  • 140g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 150g rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • pulpa de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata:

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in ulei 2-3 minute.


Se adauga carnea tocata si se caleste 10-15 minute pana este facuta.


Se adauga 50ml pulpa de rosii, sare, piper, se amesteca bine si se mai caleste 2-3 minute.


Se lasa la racit.


Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu ulei si se inteapa cu o furculita.


Se intinde pulpa de rosii si se presara sare, piper si oregano.


Se presara putin cascaval ras si se intinde deasupra carnea tocata racita.


Se pun si celelalte ingrediente taiate, in ordinea dorita.


Se acopera totul cu cascaval ras.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.


Cand este rumenita frumos se scoate pe un tocator de lemn.


Se taie felii si se poate servi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

20.12.2015, 23:37

noiinbucatarie 1

13.03.2016, 23:55

MotanLaOale 1

14.03.2016, 00:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone