Pizza cu carne tocata si oregano

de Rahela Velicu in Pizza, 22 Dec 2017 | 1259 vizualizari

 

Pizza asta este cea mai gustoasa pizza facuta acasa. Incercati si voi!
Reteta romaneasca.
 

 

INGREDIENTE

Ingrediente blat:

  • 550 g faina
  • 220 ml apa calduta
  • 20 g drojdie proaspata
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura oregano

Ingrediente umplutura:

  • 800 g carne tocata
  • 2 ardei kapia sau grasi
  • 2 cepe
  • 100 g masline
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • busuioc
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne tocata si oregano:


Mai intai pregatim aluatul pentru blat. Dizolvam drojdia in apa calduta, adaugam uleiul si lingurita de sare si amestecam. Adaugam faina toata odata, sarea si incepem sa framantam aluatul. Daca este nevoie, mai adaugati 1 lingura de faina. Adaugam si oregano si framantam bine. Lasam la dospit 1 ora la loc calduros.


Carnea o punem impreuna cu uleiul pe foc pana cand se albeste, adaugam vinul, sarea si busuiocul si lasam la fiert pentru 25-30 de min, sau pana cand se evapora tot vinul. Carnea trebuie sa fie cat mai slaba.


Ungem tava cu ulei si intindem aluatul dospit cu mana direct in tava. Intepam cu furculita, ungem cu pasta de tomate, adaugam carnea calita, ardeiul, ceapa taiata julienne, maslinele si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20 de min.


Scoatem tava, adaugam cascavalul dat pe razatoarea mica si dam din nou la cuptor pentru inca 10 min.

 

TIPS-URI

1

Aluatul este suficient pentru 1 pizza mare facuta in tava de la aragaz.

2

Aluatul se intinde direct in tava de pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne tocata si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

23.12.2017, 15:29

Rahela Velicu 1

23.12.2017, 16:34

Multumesc!

Rahela Velicu 1

23.12.2017, 16:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone