Pizza cu cascaval Delaco

de gaby_gabytza in Pizza, 27 Ian 2013 | 1599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  • cascaval Delaco
  • miez de lapte
  • masline
  • ardei rosu
  • oregano
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval Delaco:

Aluatul


-amestecam faina cu sarea,zaharul,drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 15 min(cat pregatim ingredientele pentru umplutura).


Taiem ardeii feliute,cascavalul il dam prin razatoare,amestecam oregano cu sosul de rosii si un pic de sare daca dorim. Intindem coca intr-o foaie si asezam in tava. Adaugam sosul de rosii,ardeii,maslinele,cascavalul si miez de lapte. Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:35

tare buna este

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:50

md eduard

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:50

ms simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza