Pizza cu ce ai prin frigider

de Gherca Daniela in Pizza, 12 Feb 2016 | 1851 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt

Topping:

  • kechup
  • oregano
  • piept de pui (ramas de la un pui la cuptor)
  • salam uscat
  • diverse carnuri pentru sandwich
  • branza rasa emmentaler
  • mozzarella rasa
  • rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ce ai prin frigider:

Intr-un bol punem faina si sarea, amestecam putin cu furculita, apoi facem o gaura in centrul bolului unde punem drojdia dizolavata cu zaharul. Adaugam si laptele caldut cu untul topit si framantam un aluat elastic si usor de intins. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.


Impartim aluatul in 3 si fiecare bucata de aluat il intindem ori cu mana, ori cu sucitorul in forma dorita, apoi le asezam pe hartie de copt si incepem sa punem tot ce avem prin frigider pentru pizza: Eu prima data am uns fiecare pizza cu kechup, am presarat oregano, am pus diverse carnuri , iar deasupra branza emmentaler, mozzarella rasa si cateva rosii cherry. Am bagat pizza la cuptor pentru 20-25 minute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ce ai prin frigider" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

13.02.2016, 21:13

Parca as vrea si eu o feliuta!

mirela0911 1

14.02.2016, 19:04

Buna pizzaaaa!

mihaelar63 1

19.02.2016, 09:28

Ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarte flambée