Pizza cu Chorizo

de dannasb in Pizza, 18 Feb 2011 | 3146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Blat:
  • -200 ml apa calduta
  • -1 cub drojdie de bere
  • -1 lingurita zahar
  • -300 gr faina
  • -4 linguri ulei
  • -putina sare
  • -condimente pt pizza.
  • Pentru Topping
  • -300 gr Chorizo(carnat traditional spaniol)
  • -200 gr sunca presata
  • -200 gr cascaval ras
  • -200 gr mozzarella
  • -200 gr ciuperci conserva(optional)
  • -1 ardei gras(eu am folosit congelat)
  • -200 ml-sos de rosii pentru pizza
  • -condimente pentru pizza
  • -puteti pune si masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Chorizo:

Pregatim blatul de pizza:

Se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute. In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...



Chorizo se taie felii,..la fel procedam si cu mozzarella..Sunca presata se taie fasii..Ciupercile se scurg de lichid,se spala,iar daca este necesar,se feliaza si ciupercile..


In forma de pizza,se intinde aluatul,adaugam sos de rosii pe toata suprafata,presaram condimente pentru pizza..,adaugam in ordine, sunca presata,cascavalul ras,ciupercile,ardeiul... Urmeaza sa asezam si Chorizo.. Iar in cele din urma punem si mozzarella Se presara din nou condimente pentru pizza,dupa care dam forma la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute...


Se serveste calda,feliata..cu sos de rosii pentru pizza..:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu Chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

deyutzky 1

20.02.2011, 13:41

felicitari si bun veniiitttt...fur si eu o felie

gina37 1

08.11.2011, 11:30

buna , am incercat-o , ffff buna

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu rucola si prosciutto crudo