Pizza cu dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 21 Sep 2013 | 803 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat ne sunt necesare:

  • 300 gr de faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 25 gr de drojdie
  • 1/2 lingurita cu zahar
  • 100-150 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita cu oregano (uscat)
  • 1/2 lingurita cu busuioc (uscat)
  • 1/2 lingurita cu sare sau dupa gust

Pentru compozitie ne sunt necesare:

  • 300 gr cascaval
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 150 gr sunca/kaiser
  • 1 bucata de cabanos
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 200 gr de ciuperci conservate

Suplimentar: 4 linguri cu pasta de rosii si o lingurita de oregano. Pentru servire avem nevoie de ketchup iute Univer

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu dovlecei:

Drojdia o frecam cu zaharul pana devine lichida. O lasam intr-un loc caldut la dospit, maxim 10 minute. Intre timp, cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam si drojdia si framantam aluatul impreuna cu cele 2 linguri cu ulei si turnand cate putin din apa calduta. Cand aluatul devine nelipicios, acoperim vasul cu un servet si il lasam la loc cald, atat cat sa isi dubleze volumul. Intindem apoi o foaie, nu foarte groasa, ungem tava de aragaz cu putin ulei, asezam blatul si il ungem cu pasta de rosii si oregano.


Adaugam o jumatate din cantitatea de cascaval (trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici) si asezam apoi restul ingredientelor. Deasupra presaram cascavalul ramas si introducem tava la cuptor atat cat este necesar.


Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

21.09.2013, 12:28

babi5 1

21.09.2013, 12:51

Buna

nadea68 1

21.09.2013, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose