Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza

de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 200 gr de faina fara gluten
  • 20 ml de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 5 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • Ingrediente pentru umplutura
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 buc mozzarella
  • 150 gr de salam uscat
  • 1 conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 buc ardei
  • 1 buc branza cu mucegai
  • frunze de busuioc optional
  • 1 buc branza camembert
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza:

Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească. Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.


Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.


Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

13.07.2018, 08:34

Rocsi 1

14.07.2018, 22:12

Noua ne place pizza pregatita in casa!

dantes 1

17.07.2018, 07:25

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Pizza capriciosa