Pizza cu ghebe

de Rocsi in Pizza, 27 Apr 2011 | 3974 vizualizari

 

Sa nu credeti ca e facuta acum de paste,e de inainte de paste dar nu am postat reteta!!

 

INGREDIENTE

  • blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ghebe:

http://www.bucataras.ro/retete/pizza-de-post-19366.html aluatul este facut dupa reteta de aici.


Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.


ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.


maslinele le taiem felii.


luam jumatate din aluatul de mai sus.


intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.


o asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.


luam putin sos de rosii si il amestecam cu niste piper si patrunjel uscat.


cu acest sos ungem blatul.


punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.


deasupra radem cascaval .


batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.


o dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.


cand e gata o scoatem si servim!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

adry88 1

21.05.2011, 11:53

arata bn si gustos

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 23:53

o bunatate

Rocsi 1

24.07.2013, 10:16

Adry, Ligia va multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca