Pizza cu ghebe

de Rocsi in Pizza, 27 Apr 2011 | 6019 vizualizari

 

Sa nu credeti ca e facuta acum de paste,e de inainte de paste dar nu am postat reteta!!

 

INGREDIENTE

  • blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ghebe:

http://www.bucataras.ro/retete/pizza-de-post-19366.html aluatul este facut dupa reteta de aici.

Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.

ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.

maslinele le taiem felii.

luam jumatate din aluatul de mai sus.

intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.

o asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.

luam putin sos de rosii si il amestecam cu niste piper si patrunjel uscat.

cu acest sos ungem blatul.

punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.

deasupra radem cascaval .

batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.

o dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.

cand e gata o scoatem si servim!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza margherita