Pizza cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Pizza, 21 Feb 2013 | 2817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa calduta
  • 400 g faina
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • un varf de sare
  • 1/2 lingura de zahar
  • 4 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • kaizer
  • salam victoria
  • cascaval
  • 1 punga de mozzarella
  • sos de pizza
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 cutie ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu kaizer si ardei gras:

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa si 1 de faina si zaharul. Pasta se pune peste faina si se acopera timp de 20 minute. Dupa se adauga uleiul, sare si se amesteca foarte bine, se adauga treptat apa calduta cat este nevoie. Daca mai trebuie mai adaugam si faina, aluatul nu trebuie sa se lipeasca de maini. Pe masa de lucru se pune faina, modelam aluatul si il punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina.


Intr-o tigaie punem ciuperciile cu putin ulei de masline la calit, le lasam 5 minute. Pe aluat intindem sosul de pizza sau pasta formata dintr-o cutie de pulpa de rosii decojite. Adaugam busuioc si oregano peste ciuperci si le intindem in tava. Kaizerul si salamul se taie cubulete, iar ardeiul gras felii. Se da la cuptor pentru 20 minute. Inainte cu 5 minute sa fie gata se adauga cascavalul ras amestecat cu mozzarella rasa. Se serveste cu sos de pizza picat si sos de usturoi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

04.03.2013, 22:33

da o sa incerc)))

Micutza Luana 1

13.03.2013, 17:13

arata ff bineee

Bya Ralu 1

13.03.2013, 17:13

thanks

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat din paine