Pizza cu legume

de aziz in Pizza, 16 Mai 2012 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina (combinata alba si neagra integrala)
  • lapte cald
  • jumatate lingurita de drojdie
  • jumatate lingurita de zahar
  • un praf de sare
  • o lingura de ulei de masline
  • Pentru ,sa zicem ,umplutura :
  • o ceapa mica
  • jumatate ardei rosu ,jumatate ardei galben si verde
  • o mana de fasole pastai fierte
  • 2 linguri gogosari in sos de rosii
  • o lingurita harrisa sau putin chilli
  • branza pentru pizza eu am pus mozzarela si putin cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu legume:

Se amesteca drojdia cu zaharul si putin lapte cald se amesteca pana se topeste drojdia.Turnam peste faina adaugam si restul ingredientelor, framantam pana obtinem un aluat ca plastelina pe care il vom lasa la crescut 30 minute. Intindem foaie subtire in tava si adaugam legumele pe care in prealabil le-am "aurit" in 2-3 linguri de ulei .Adaugam peste legume la sfarsit sosul de gogosari si harrisa sau chilli poate fi fresh sau fulgi uscati. Branza se taie cubulete si se distribuie uniform peste legume. Dam la cuptorul preincalzit (200 grade) pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Royal (reteta video)