Pizza cu legume

de aziz in Pizza, 16 Mai 2012 | 2924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina (combinata alba si neagra integrala)
  • lapte cald
  • jumatate lingurita de drojdie
  • jumatate lingurita de zahar
  • un praf de sare
  • o lingura de ulei de masline
  • Pentru ,sa zicem ,umplutura :
  • o ceapa mica
  • jumatate ardei rosu ,jumatate ardei galben si verde
  • o mana de fasole pastai fierte
  • 2 linguri gogosari in sos de rosii
  • o lingurita harrisa sau putin chilli
  • branza pentru pizza eu am pus mozzarela si putin cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu legume:

Se amesteca drojdia cu zaharul si putin lapte cald se amesteca pana se topeste drojdia.Turnam peste faina adaugam si restul ingredientelor, framantam pana obtinem un aluat ca plastelina pe care il vom lasa la crescut 30 minute. Intindem foaie subtire in tava si adaugam legumele pe care in prealabil le-am "aurit" in 2-3 linguri de ulei .Adaugam peste legume la sfarsit sosul de gogosari si harrisa sau chilli poate fi fresh sau fulgi uscati. Branza se taie cubulete si se distribuie uniform peste legume. Dam la cuptorul preincalzit (200 grade) pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

aziz 1

19.05.2012, 12:44

Angelina_Elena 1

19.05.2012, 19:25

super buna

aziz 1

19.05.2012, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu legume si branza pecorino