Pizza cu Miez de lapte

de Panacris in Pizza, 8 Iun 2012 | 1411 vizualizari

 

O cina perfecta, pizza cu miez de lapte!:)

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • · faina 500 gr.
  • · sare 1 lingurita
  • · zahar 3 lingurite
  • · drojdie uscata 2 lingurite
  • · apa 300 ml
  • · ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • · salam 100 g.
  • · cascaval Delaco 100 g
  • · Miez de lapte 24 de bucati
  • · sos de rosii
  • · oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Miez de lapte:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.


Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval Delaco, din nou sos de rosii, apoi salamul, miezul de lapte, rosiile feliate si cascaval ras. La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Alinutza80 1

09.06.2012, 22:19

delicioasa

simona119 1

11.06.2012, 08:44

delicioasa

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pufoasa