Pizza cu mozzarella

de Catalinaflorea in Pizza, 19 Mar 2015 | 2125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina alba
  • jumatate cubulet de drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa cat cuprinde pentru un aluat nelipicios
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • Umplutura:
  • 400 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • 100 g salam,sunca (eu am avut carne de vita uscata-bresaola)
  • jumatate ardel rosu
  • frunze proaspete de busuioc
  • o cana mica cu sos de rosii
  • o lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella:

Puneti cana cu suc de rosii intr-o tigaie incinsa si lasatil pana clocoteste, luati de pe foc si adaugati lingura de oregano.


Aluatul: faceti maiaua din 2 linguri apa calduta, drojdie, zahar si 1 lingura faina; cand a crescut o adaugati peste restul de faina si framantati cu apa; la sfarsit adaugati cele 2 linguri cu ulei de masline si lasati la crescut pentru o ora la loc cald.


In acest timp taiati mozzarella, cascavalul, ardeiul, sunca si rupeti bucatele busuiocul.


Dupa ce a crescut aluatul, il impartiti in doua daca doriti 2 pizza mai mici sau il lasati asa pentru o tava mai mare. Din bucata de aluat rupeti 6 bilute mici si le ungeti cu ulei de masline. Restul de aluat il intindeti in tava unsa cu ulei (eu l-am intins fara sucitor); apoi luati cele 6 bilute si le aranjati de jur imprejur apasandu-le cu degetul in mijloc. In interiorul bilutelor aranjati o bucata de mozzarella si una de busuioc. Ungeti restul de aluat cu sosul de rosii si aranjati branza, carnea si legumele. La sfarsit ornati cu restul de busuioc si o bagati la cuptorul incins la 230 de grade pentru 10-15 minute (trebuie sa stati cu ochii pe ea sa nu se arda branza).


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.03.2015, 18:57

Rocsi 1

19.03.2015, 21:54

Si pentru mine o feliuta!

dantes 1

20.03.2015, 09:21

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone