Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pizza asta te scoate din toate belele, se face rapid cu ingrediente pe care le ai prin frigider si tine si de foame....Le-am aburit in seara asta pe fetele de la Miercurea lui Ciuc...:)))))))))))
Blat : Intr-un castron incapator am cernut faina, am facut o adancitura in mijloc, am sfaramat drojdia, am adaugat zaharul si jumatate din apa calduta, am omogenizat si am lasat s acreasca cca 15 min. Apoi am adaugat sarea, restul de apa si uleiul si am framantat bine, am trantit aluatul de masa de lucru de 69 de ori ( nu-i o regula de cate ori sa trantesti aluatul, dar cu cat mai mult cu atat iese mai pufos). Am asezat aluatul intr-un castron uns cu ulei , l-am acoperit cu folie alimentara si l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul.
Umplutura : Pulpele de pui le-am dezosat si le-am taiat cubulete marunte, sunca Sissi am taiat-o tot in cubulete marunte, feliile de carnat le-am taiat pe jumatate , maslinele feliute si cascavalul cubulete.
Sos de rosii : Am pus la fiert bulionul cu sarea, piperul si cimbrul si l-am scazut , pana sa ingrosat.
Am folosit tava de la aragaz pe care am tapetat-o cu hartie de copt, am intins aluatul crescut direct in tava ajutandu-ma de maini. Peste aluat am intins sosul de rosii, apoi umplutura. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, am lasat-o pana a inceput sa se rumeneasca bine si blatul este copt.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult