Pizza cu piept de pui

de Miha in Pizza, 12 Iul 2009 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml apa calduta
  • 200-250 g faina
  • Pentru sos:
  • 200 ml suc de rosii
  • 1/2 piept de pui
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare,piper,oregano
  • In plus:
  • 150 g cascaval
  • ciuperci
  • masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui:

Blat:


Toate ingredientele le punem la masina de paine,la programul de framantare+dospire.


Sos:


Sucul de rosii il punem la fiert cu usturoi,sare,piper,zahar si oregano.


Pieptul de pui il taiem cubulete si-l adaugam peste sucul de rosii. Mai dam cateva clocote,dupa care lasam la racit.


Aluatul il intindem in tava unsa cu putin ulei,in strat subtire.


Adaugam sosul de rosii cu piept de pui,apoi ciupercile.


Acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mare.


Punem si maslinele din locin loc.


Se coace in cuptorul incins la 190 de grade,pentru 25 de minute,pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (2)

Miha 1

20.10.2009, 22:15

Ioppp, ai incercat sa folosesti cautarea de pe site? Sigur vei gasi ceva retete delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza rapid si pizza Romana