Pizza cu piept de pui afumat si cascaval

de Crista_Luca in Pizza, 8 Oct 2010 | 3647 vizualizari

 

este o reteta preluata de pe lalena.ro .... mersi Lena ! cu putine imbunatatiri ....

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml faina alba
  • 3 oua
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • cascaval
  • piept de pui afumat
  • un ardei gras kapia
  • un ardei galben 
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui afumat si cascaval:

Se amesteca cu grija ingredientele: laptele, faina, 2 oua, uleiul si sarea. Este un amestec ca si pt clatite, dar mai gros.


Se unge tava pt pizza cu unt si se adauga compozitia. Se pune la cuptor pt 5 min., se scoate si se razuieste cascaval peste, se pune iar la cuptor pt 5 min si pe urma se adauga celelalte ingrediente taiate cubulete (sunca de pui, ardeiul gras si cel galben). Celalalt ou se fierbe si dupa ce s-a racit se razuieste peste pizza, si se adauga la cuptor.


Optional se mai poate razui cascaval. (eu am razuit si am bagat la cuptor din nou 5 min si s-a rumenit bine pizza :)))) )


Se serveste cu sos alb.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pune hartie de copt in loc de unt - si nu se va lipi pizza de tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui afumat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:38

mersi gaby ........ , nadi s-a terminta de mult , dar mersi de furci

oana_d 1

04.12.2010, 18:34

Parca si simt mirosul de afumatura calda, scoasa din cuptor

pity19 1

03.04.2014, 11:55

bun ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori