Pizza cu piept de pui afumat si cascaval

de Crista_Luca in Pizza, 8 Oct 2010 | 4946 vizualizari

 

este o reteta preluata de pe lalena.ro .... mersi Lena ! cu putine imbunatatiri ....

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 ml faina alba
  • 3 oua
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • cascaval
  • piept de pui afumat
  • un ardei gras kapia
  • un ardei galben 
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui afumat si cascaval:

Se amesteca cu grija ingredientele: laptele, faina, 2 oua, uleiul si sarea. Este un amestec ca si pt clatite, dar mai gros.


Se unge tava pt pizza cu unt si se adauga compozitia. Se pune la cuptor pt 5 min., se scoate si se razuieste cascaval peste, se pune iar la cuptor pt 5 min si pe urma se adauga celelalte ingrediente taiate cubulete (sunca de pui, ardeiul gras si cel galben). Celalalt ou se fierbe si dupa ce s-a racit se razuieste peste pizza, si se adauga la cuptor.


Optional se mai poate razui cascaval. (eu am razuit si am bagat la cuptor din nou 5 min si s-a rumenit bine pizza :)))) )


Se serveste cu sos alb.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pune hartie de copt in loc de unt - si nu se va lipi pizza de tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui afumat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:38

mersi gaby ........ , nadi s-a terminta de mult , dar mersi de furci

oana_d 1

04.12.2010, 18:34

Parca si simt mirosul de afumatura calda, scoasa din cuptor

pity19 1

03.04.2014, 11:55

bun ..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cartofi noi