Pizza cu piept de rata afumat

de Satisfyyourcravings in Pizza, 12 Dec 2016 | 425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 400 grame faina integrala
  • 100 grame malai
  • 1 pachet 7 grame drojdie uscata
  • 325 ml apa calduta
  • 1/2 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • Pentru topping:
  • 200 grame piept de rata afumat, feliat
  • 30 grame rucola
  • 20 grame fulgi de Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de rata afumat:

Se amesteca faina, malaiul si sarea.


Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile, pana se obtine un aluat.


Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat.


Se transfera intr-un vas curat, se acopera cu folie alimentara si prosoape si se lasa sa creasca in loc cald, pana isi dubleaza volumul.


In vasul unui robot de bucatarie sau blender, se adauga toate ingredientele pentru sosul de rosii si se transforma in pasta.


Cu mainile unse cu ulei, se imparte aluatul in 8. Fiecare bucata se modeleaza sub forma de disc.


Se transfera pe o tava pentru cuptor si se coc, pe rand daca este nevoie, la 220 de grade Celsius, 12 minute.


La final, se adauga feliile de piept de rata, fulgi de Parmezan si rucola si se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de rata afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

katty 1

13.12.2016, 08:08

Ne-ai adus numai bunatati!

dantes 1

13.12.2016, 13:31

Buna!

marcela1979 1

14.12.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui