Pizza cu blat pufos

de Bunica in Pizza, 3 Mai 2020 | 1322 vizualizari

 

Astazi a fost ziua destrabalarilor:))))) Si ca sa nu treaca ziua fara ceva bun ,pentru cina am facut o pizza buuuuna ,buna!Si ca sa fiu sincera prin frigider erau tot felul de resturi.Nu puteam renunta la ele,asa ca le-am pus intr-o pizza ,rezolvand si cina;)
 
ALUATURI DE CASA

 

INGREDIENTE

  • 250 g. faina
  • 100 ml. lapte caldut
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei de masline
  • grojdie proaspata(cat jumatate de nuca)
  • sare
  • 3 bucati cabanos
  • 50 g.bacon
  • 50 g. salam sasesc150 g.cascaval
  • 50 g. masline fara samburi
  • 1 lingura suc de rosii
  • un ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Intr-un bol am pus 2 linguri lapte caldut,sare drojdia si am amestecat cu o lingura de lemn.

Cand totul a fost incorporat am adaugat restul de lapte si faina ,oul si lingura de ulei.

Am framantat obtinand un aluat elastic.

Am acoperit bolul cu un prosop si l-am lasat la dospit 15-20 minute.

Intre timp am taiat maruntbaconul,salamul si cabanosul.

O tava de pizza unsa cu ulei astepta pregatita pa preia aluatul.

Pe aluatul din tava am presarat putin suc de rosii,(cam o lingura).

Toate mezelurile taiate le-am repartizat pe blat.

Deasupra mezelurilor am adaugat cascavalul ras.

Intr-un castronel am batut oul cu o lingura de suc de rosii si l-am turnat peste cascaval.Tava am dat-o la cuptorul incins la 170 grade pentru 35 de minute.

Pizza am servit-o calda.

Sa va fie de folos!

 

 

TIPS-URI

1

Laptele sa fie caldut.

2

Toate celelalte ingrdiente sa fie la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa cu de toate