Pizza cu crenvusti si "altele"

de Dea_Dea in Pizza, 28 Sep 2013 | 5888 vizualizari

 

Va era dor de o pizza?:)) Stiu si mie :))

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 10-12 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 250-300 ml apa calduta
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei
  • SOS
  • 200 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • 6 felii de sunca
  • o bucata carnat pikant
  • 3 bucati de crenvusti
  • 5 ciuperci
  • un ardei kapia
  • 5 masline
  • 150-200 gr cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu crenvusti si "altele":

Aluat

Faina si sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina.Apa se toarna pe rand , si se framanta pana se obtine un aluat ce poate fi intins. La final se pune uleiul se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.

Sos

Ketchupul se pune in tigaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se lasa sa dea un clocot.

Ciupercile, ardeiul, carnatul, cremvustii, sunca si maslinele se taie felii. Cascavlul se rade.

ASAMBLARE

Se presara masa cu faina si se intinde foaie.

Se pune in tava si se pune sosul.

Apoi se pun sunca, carnatul si cremvustii.

Urmeaza ardeiul, ciupercile si maslinele.

La final se pune cascavalul ras si se da la cuptor 20 -25 min.

TIPS-URI

1

Se poate pune bulion sau pasta de rosii la sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu crenvusti si "altele"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

FlaviaD 1

28.09.2013, 12:09

Yam-yam-yam

Bunica 1

28.09.2013, 12:13

A inceput sa curga pizzulinele)

Dea_Dea 1

28.09.2013, 19:51

Buni nu mai curg la mine
Multumesc dragilor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza ''Margareta''