Pizza cu crenvusti si "altele"

de Dea_Dea in Pizza, 28 Sep 2013 | 2144 vizualizari

 

Va era dor de o pizza?:)) Stiu si mie :))

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 10-12 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 250-300 ml apa calduta
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei
  • SOS
  • 200 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • 6 felii de sunca
  • o bucata carnat pikant
  • 3 bucati de crenvusti
  • 5 ciuperci
  • un ardei kapia
  • 5 masline
  • 150-200 gr cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu crenvusti si "altele":

Aluat


Faina si sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina.Apa se toarna pe rand , si se framanta pana se obtine un aluat ce poate fi intins. La final se pune uleiul se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.


Sos


Ketchupul se pune in tigaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se lasa sa dea un clocot.


Ciupercile, ardeiul, carnatul, cremvustii, sunca si maslinele se taie felii. Cascavlul se rade.


ASAMBLARE


Se presara masa cu faina si se intinde foaie.


Se pune in tava si se pune sosul.


Apoi se pun sunca, carnatul si cremvustii.


Urmeaza ardeiul, ciupercile si maslinele.


La final se pune cascavalul ras si se da la cuptor 20 -25 min.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune bulion sau pasta de rosii la sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu crenvusti si "altele"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

FlaviaD 1

28.09.2013, 12:09

Yam-yam-yam

Bunica 1

28.09.2013, 12:13

A inceput sa curga pizzulinele)

Dea_Dea 1

28.09.2013, 19:51

Buni nu mai curg la mine
Multumesc dragilor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)