Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc

de ionix in Pizza, 1 Sep 2010 | 2730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 5-6 linguri cu ulei
  • lingurita cu otet
  • 150 ml apa
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare
  • Topping-uri:
  • 150 g mozzarella
  • 150 g branza de capra
  • 2 oua
  • 200 g muschi file ametecat cu salam sasesc 
  • rosie mare
  • cateva rosii cherry
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingurita cu busuioc tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc:

Preparare aluat:


Amestecam toate ingredientele si framantam bine. Cand am facut aluatul, il intidem pe o planseta si il asezam intr-o tava unsa cu ulei. Cuptorul trebuie preincins.


Peste aluat punem sosul de rosii amestecat cu busuiocul si putin piper, oprim din el 2-3 lingurite.


Radem mozzarella peste aluatul cu sos iar apoi faramitam cu mana branza de capra. Rupem bucatele de muschi file si punem peste branza.


Cu restul de sos de rosii stropi peste muschiul file.Punem felii de rosii si rosii chery desupra. Ouale le batem bine cu sare si putin piper si le intindem peste pizza.


Se da la cuptor, la foc mediu, timp de 15-20 de minute.


Langa eu am servit cu niste pasta de ardei iuti, sa mearga cu o bere. :p


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionix 1

01.09.2010, 19:02

@Gaby... nu te cred... unde se duc alea 3? eh???eu te-am vazut pe cam si stiu ca esti slaba --> nu mananci mult

diana_k 1

01.09.2010, 19:38

pizzzzzaaaaa....

Bucataras Medi 1

02.09.2010, 17:42

buna..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui