Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc

de ionix in Pizza, 1 Sep 2010 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 5-6 linguri cu ulei
  • lingurita cu otet
  • 150 ml apa
  • faina cat cuprinde
  • un praf de sare
  • Topping-uri:
  • 150 g mozzarella
  • 150 g branza de capra
  • 2 oua
  • 200 g muschi file ametecat cu salam sasesc 
  • rosie mare
  • cateva rosii cherry
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingurita cu busuioc tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc:

Preparare aluat:

Amestecam toate ingredientele si framantam bine. Cand am facut aluatul, il intidem pe o planseta si il asezam intr-o tava unsa cu ulei. Cuptorul trebuie preincins.

Peste aluat punem sosul de rosii amestecat cu busuiocul si putin piper, oprim din el 2-3 lingurite.

Radem mozzarella peste aluatul cu sos iar apoi faramitam cu mana branza de capra. Rupem bucatele de muschi file si punem peste branza.  

Cu restul de sos de rosii stropi peste muschiul file.Punem felii de rosii si rosii chery desupra. Ouale le batem bine cu sare si putin piper si le intindem peste pizza.

Se da la cuptor, la foc mediu, timp de 15-20 de minute.

Langa eu am servit cu niste pasta de ardei iuti, sa mearga cu o bere. :p

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarella, branza de capra si sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionix 1

01.09.2010, 19:02

@Gaby... nu te cred... unde se duc alea 3? eh???eu te-am vazut pe cam si stiu ca esti slaba --> nu mananci mult

diana_k 1

01.09.2010, 19:38

pizzzzzaaaaa....

Bucataras Medi 1

02.09.2010, 17:42

buna..............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu bordura de cascaval